De ce iubesc limbile străine?

     Deoarece a cunoaște una sau mai multe limbi străine înseamnă o vedere 3D asupra lumii, degustarea și trăirea altor culturi prin artă, muzică, literatură, filme. Călătoriile vor fi mult mai interactive și semnificative, vor apărea oportunități mai bune de angajare/avansare în carieră.

     Limbile străine sunt un pașaport către descoperirea propriei identități și o cale minunată de a lega prietenii și de a experimenta mai multe stiluri de viață. Îți dezvoltă inteligența emoțională, încrederea în sine, dorința de explorare și îți oferă ocazia extraordinară de a te privi în oglindă prin ochii unui străin! 

De ce am scris o carte?

     Deoarece metoda pe care am conceput-o este prea bună ca să nu o împărtășesc cu ceilalți! Inițial, era doar un document Word la mine în calculator, scris în timpul unei burse de studiu ERASMUS. Încercam să concep un sistem rapid, eficient și plăcut de a învăța limbi străine. Eram studentă la Medicină și nu aveam mult timp liber, trebuia să dezvolt o modalitate de a învăța care să fie adaptată la realitate, care să mă ajute să pot să conversez rapid cu un nativ, chiar dacă mai făceam greșeli. Obiectivul meu era să pot face un schimb de idei! Și așa au rezultat aproximativ 225 de pagini, cu tot ce îți trebuie pentru a învăța cele 5 limbi străine menționate mai sus.

     Știu, nu am fost studentă la Litere/Limbi străine, dar acesta este un punct forte! Sunt ca și tine, un om obișnuit, care a reușit să vorbească mai multe limbi străine. 

     Dacă eu am făcut-o, o poți face și tu, exact la fel!

Adresabilitatea cărții

     Cartea se adresează tuturor celor care studiază sau vor să studieze limbi străine, în special Engleza/ Franceza/ Italiana/ Portugheza/ Spaniola și doresc ca după 10 zile să poată purta o conversație cu un vorbitor nativ la nivel intermediar. Pentru că cel mai important lucru este spargerea acestei bariere de care ne lovim la începutul studiului unei limbi străine. Mi s-a întâmplat când eram la școală ca, după săptămâni, luni, uneori chiar ani investiți în meditații, să nu fiu în stare să vorbesc nici măcar 30 de minute cu un nativ despre subiecte de interes general.

     Asta îți oferă cartea “Poliglot în 10 zile!”, șansa să poți face schimb de idei cu un nativ, după doar 10 zile de studiu!  Desigur, este un ritm foarte intens, dar aceștia sunt până la urmă 10 pași și ești liber să înveți în propriul tău ritm, bucurându-te de proces!

Alege să investești în educația ta!

Upload Image...

     Achiziționează-ți acum propriul exemplar și ai acces la această metodă inovativă prin care poți învăța să vorbești oricare din cele 5 limbi străine în doar 10 zile. O singură carte poate aduce valoare, oportunități și culoare în viața ta!

     Știu, pare incredibil, dar crede-mă că așa o să reacționeze și prietenii tăi după cele 10 zile, când le vei spune asta chiar tu, în noua limbă învățată!

Povestea din spatele cărții

     Am obținut fondurile necesare realizării cărții printr-o campanie de crowdfunding, mulțumită platformei “Multifinanțare.ro” și am publicat cartea “Poliglot în 10 zile!”, varianta tipărită, în limba română, cu editura Smart Publishing, București, în Iunie 2016. Versiunea în limba engleză, respectiv “Polyglot in 10 days!”, ​a fost publicată ca și eBook, variantă electronică, ediție Kindle, pe Amazon, în Ianuarie 2017.

     Multe mulțumiri celor care m-au susținut și au crezut în ideea și visul meu! Voi ați făcut posibilă existența acestei cărți și nu aș fi reușit fără ajutorul vostru!

Lansarea cărții - iunie 2016

“Polyglot in 10 days!”, Cristina Bujoreanu Method
File Size: 826 KB
Print Length: 218 pages
Publication Date: January 28, 2017
Sold by: Amazon Digital Services LLC
Language: English
ASIN: B01N9WVCVT
Buy it here! 

“Poliglot în 10 zile!”, Metoda Cristina Bujoreanu
Editura: Smart Publishing, București
Vândută de: BUJOREANU ELIZA CRISTINA PFA
C.F. 28721767, Nr. registrul comerţului: F34/590/2011
Dată lansare: Iunie 2016
Limba: Română
Nr. de pagini: 225
Format: tipărit
ISBN: 978-606-8823-10-2
Comandă aici! (livrare doar în România)

Polyglot in 10 days!

Get your eBook on Amazon!

Order now
8,54 € or 11,89$

Poliglot în 10 zile!

Livrare doar în România

comandă aici
39,99 RON